V roku 2008 uzrel svetlo sveta prvý Zemiakový cibuliak. Lahodné kysnuté cesto obohatené o zemiaky a upavenú
cibuľku bol sprvopočiatku len nápad, no ukázalo sa, že je to unikátny spôsob, ako spojiť tradičné slovenské cesto s modernou
gastronómiou. "Slovenská pizza", ako ste si ju nazvali Vy, naši zákazníci, sa začala ponúkať symbolicky od 1. apríla.
Zo začiatku sme pre Vás pripravovali cibuliaky v Reštaurácií Bôrik, kde sme v tom čase pôsobili. "Menej je niekedy viac" ako
sa hovorí, a aj z toho dôvodu sa naša skromná myšlienka presunula z veľkej reštaurácie do skromných priestorov pod kostolom na
Vlčinciach, kde sídlime dodnes .
Pôvodných 15 druhov cibuliakov sa časom rozšírilo na 35, pričom pri tvorbe každého z nich, sme kládli dôraz na jeho osobitosť, jedinečnosť
a samozrejme unikátnu chuť. Zároveň názvy cibuliakov sami o sebe prezrádzajú aj Váš rukopis.
Zemiakový cibuliak si nachádza stále viac priaznivcov, čo nás veľmi teší. Zároveň by sme sa chceli poďakovať všetkým Vám, našim
verným zákazníkom, ktorí ste si museli niekedy počkať na Váš cibuliak dlhšie, ako Vám bolo milé a i napriek tomu, ste nám ostali verní. Verte, že vždy robíme
všetko pre to, aby sme Vás čo najefektívnejšie zasýtili, pretože bez Vás by sme neboli, tým čím sme teraz.
S pozdravom Juraj Tomčík